Wednesday, June 04, 2008

Sex and the City TheMovie

O, My God! I can't believe it!

Имах билети за една от предпрeмиерните прожекции на Сексът и градът в Ню Йорк на 30 май от 12:01 след полунощ.

Внимание!!! Следващият текст описва какво се случва в Sex and the City the movie (2008). Ако не искате да знаете това преди премиерата в България на 6 юни 2008, не четете по нататък.

Филмът започва с кратка ретроспекция за важните моменти в живота на всяка една от героините - Кери Брадшоу, Миранда Хобс, Шарлът Йорк-Голдънблат и Саманта Джоунс.
Миранда и Стив все още живеят в Бруклин и Миранда все още страда от този факт. Магда продължава да работи за тях. Брейди е порастнал. Миранда работи много интензивно и има трудности да съчетава работата и семейството, което води до тихо напрежение.

Шарлът и Хари се радват на китайското си момиченце Лили и кученцата на Елизабет Тейлър.

Саманта живее в Лос Анджелис, но номерът на колата й е "Аз обичам Ню Йорк". Смит има ангажименти постоянно и тя се чувства самотна. Често лети до Ню Йорк.

Кери и Джон (мистър Биг) - приказката продължава - са на оглед на 33-тия пореден апартамент. Брокерът им казва, че има нещо ново, което още не е обявено на пазара, но цената е по-висока от тази, която Кери и Джон искат да платят.
Вече в апартамента...
Кери: "Hello, I live here!" (Аз живея тук)
Джон: "Welcome home, baby!" (Добре дошла в къщи, скъпа).

Кери и Джон обсъждат какво да правят с апартамента на Кери. Тя предпочита да го запази, за да е сигурна, че ако нещо се случи и се разделят, ще има къде да живее. Разговорът се завърта около женитба и двамата "решават" да се оженят.

Кери съобщава новината на приятелките си. Миранда и Шарлът се радват. Саматанта, с типичните за нея цинизъм и практичност, е шокирана и смята, че ботокс е по-важна тема.

Започват приготовления за сватбата. Шарлът подарява на Кери Антъни Марантино, нейният сватбен агент. Събитието трябва да се състои в голямата зала на ню йоркската обществена библиотека.
Денят! Кери, придружавана от приятелките си, отива в библиотеката. Джон не е там.
Няма да разказвам всички детайли, за да не се загуби съвсем елементът на изненадата.

Кери, съкрушена и огорчена, е в Мексико на "меден месец" със Саманта, Шарлът и Миранда. Въпреки всичко, което е преживяла, приятелките й успяват да я разведрят малко.

И обратно в есенния Ню Йорк. Безбройни кашони с вещи, дрехи и обувки (Manolo Blahnik, Jimmy Choo, Christian Louboutin, O yeah!) са струпани в малкото студио на Кери. Тя решава, че сега е време да наеме асистент. Цветнокожата чаровница Луис от Сейнт Луис грабва Кери и получава мястото. Оказва се, че Кери има какво да научи от двадесет и няколко годишната Луис.

Междувременно Миранда и Стив не са правили секс през послените 6 месеца, което е причината Стив да има еднократна секс връзка. Когато признава на Миранда, тя го изхвърля и започват да живеят разделено.

Шарлът забременява. Саманта е все по-отегчена в Лос Анджелис и все по-изкушена от новият им секси съсед. И по някое време разбираме, че Станфорд Блач и Антъни Марантино са заедно.
Кери и Миранда посрещат нова година заедно.

И краят на кратко (разбира се, че е хепиенд):
Роуз е името на бебето на Шарлът и Хари. Миранда прощава на Стив. Саманта напуска Смит и се връща в Ню Йорк. Пепеляшката Кери намира своя принц.

Приятно гледане!

No comments:

Post a Comment